Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Tuuttikuja, Kuopio

Oletko sinä vammaistyöstä kiinnostunut sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, joka haluaa päästä moderniin ympäristöön vammaistyöhön?

Haemme LÄHIHOITAJIA 2019 avattuun kehitysvammaisten yksikköön Attendo Tuuttikujalle, Kuopioon.

Attendo Tuuttikuja on kehitysvammaisten 15 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Yksikön toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaan yksilöllinen elämän tukeminen ja aktiivinen arki. Kunnioitamme asiakkaiden itsemääräämisoikeutta sekä tuemme heitä itsenäiseen päätöksen tekoon.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) sekä aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä kehitysvammaisten kanssa. Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja, iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi, ja lähetä ne mahdollisimman pian palvelukodin johtajalle Minna Vainikaiselle osoitteeseen: minna.vainikainen@attendo.fi, kuitenkin 11.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saa samasta osoitteesta.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Minna Vainikainen

p. 044 494 1270
minna.vainikainen@attendo.fi