Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Vuoripirtti, Espoo

Etsimme LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Vuoripirttiin Espoon Tillinmäkeen.

Attendo Vuoripirtti on joulukuussa 2016 avattu 35-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa. Vuoripirtti on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Teemme paljon yhteistyötä saman katon alla olevan päiväkodin kanssa.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan koulutusta ja aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta asennetta työhön.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan!

Tarjoamme:

  • haastavan ja mielenkiintoisen työn
  • viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • smartum liikunta- ja kulttuuriedun
  • ateriaedun

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.7.2019 mennessä hoivakodin johtaja Niina Suvannolle osoitteeseen: niina.suvanto@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 494 4450 arkisin klo. 8-16.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Niina Suvanto

044 494 4450
niina.suvanto@attendo.fi