Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Pirtinkaari, Kuopio

Haemme LÄHIHOITAJAA/OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Pirtinkaareen Kuopioon.

Attendo Pirtinkaari on Kuopiossa kesällä 2012 avautunut 21-paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti. Attendo Pirtinkaaressa on kolme ryhmäkotia, joissa kussakin on 5 asuntoa. Lisäksi pihapiirissä on rivitalo, jossa on viisi asuntoa. Toimintamme perustuu aktiivisen arjen ja yhteisöllisyyden mahdollistamiseen. Järjestämme monipuolista ohjattua ryhmämuotoisia ja yksilöllisiä toimintatuokioita asukkaille. Pirtinkaaren aktiivinen arki koostuu monipuolisesti liikunnasta, musiikista, ulkoilusta, leivonnasta ja kädentaidoista.

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

  • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
  • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten ihmisten kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Mikäli työ viihtyisässä palvelukeskuksessa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian palvelukodin johtaja Sanna Parkkarille: sanna.parkkari@attendo.fi, Lisätietoja saa samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 494 4560.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Sanna Parkkari

044 4944560 Arkisin klo 8-16
sanna.parkkari@attendo.fi