Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Hedvig Sofia, Helsinki

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hedvig Sofian 26 paikkaiseen ikäihmisten hoivakotiin Helsingin Kalliossa. Tarjoamme asukkaillemme monipuolista ja turvallista hoivapalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa). Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta, innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön sekä ruotsinkielen taitoa. Jos olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin, niin tämä voi olla sinun työpaikkasi!

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2019 osoitteeseen: johanna.borman-langstrom@attendo.fi. Lisätiedusteluihin vastaa rekrytoiva esimies hoivakodin johtaja Johanna Börman-Långström, 044-4944930.

Attendo On Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää attendo.fi.

Yhteystiedot

Johanna Börman-Långström

044 494 4930
johanna.borman-langstrom@attendo.fi