Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Kangasvuokko, Orimattila

Haemme Attendo Kangasvuokkoon, Orimattilaan

LÄHIHOITAJIA eri pituisiin sijaisuuksiin

Attendo Kangasvuokko on mielenterveys- ja päihdekuntoutusyksikkö, joka on tarkoitettu ikääntyneille kuntoutujille. Talo on 21 paikkainen koti. Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta. Olethan joustava, oma-alotteinen ja haluat oppia uutta.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntalain 48§:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian palvelukodin johtaja Meira Mäkelälle: meira.makela@attendo.fi, kuitenkin 31.8.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse: 0403571494.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Meira Mäkelä

040 3571 494
meira.makela@attendo.fi