Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Telkänhoivan Kotihoito

Etsimme nyt joukkoomme vahvistusta ja haemme KAHTA LÄHIHOITAJAA MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN Jyväskylään, Attendo Telkänhoivan kotihoitoon.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Työssä tarvitset myös ajokorttia.

ATTENDO TELKÄNHOIVAN KOTIHOIDOSSA meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian rekrytointikoordinaattori Liina Huuhtaselle: liina.huuhtanen@attendo.fi, kuitenkin 28.7.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044- 4944550 (arkisin 8-16).

Kerro itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms. Ole rohkeasti yhteydessä!

Osoite: Telkäntie 2, 40400 JYVÄSKYLÄ

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Liina Huuhtanen
Rekrytointikoordinaattori

0444944550
liina.huuhtanen@attendo.fi