Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Kiljavan sairaala, Nurmijärvi

Haemme nyt Nurmijärvelle, Kiljavan sairaalan pitkäaikaishoidon osastolle

LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn pitkäaikais- ja intervallihoidossa olevien potilaiden parissa. Työtä tehdään hyvin toimivissa tiimeissä viihtyisässä työympäristössä. Kiljavan henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää vapaa-ajalla sairaalan kuntosalia ja allasaluetta oman kunnon ylläpitämiseen. Smartum-kortti on myös käytössä

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja mielellään kokemusta muistisairaiden parissa työskentelystä. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä innostunutta ja sitoutunutta asennetta pitkäaikaishoidossa olevien potilaiden hyvän elämän turvaamiseksi.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamastamme työstä, laita hakemuksesi 26.7.2019 klo 12 mennessä osastonhoitaja Kaija Pyykköselle osoitteeseen: kaija.pyykkonen@attendo.fi. Lisätiedusteluihin vastaa Kaija Pyykkönen, p. 040 3474504.

Osoite: Kiljavantie 539, 05250 KILJAVA

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme: osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Kaija Pyykkönen
Osastonhoitaja

040 3474504
kaija.pyykkonen@attendo.fi