Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Joen Hoiva, Joensuu

Haemme LÄHIHOITAJIA eri pituisiin sijaisuuksiin Attendo Joen Hoivaan Joensuun Rantakylään.

Attendo Joen Hoivan palvelukoti tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivapalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta, myös hoiva-avustajan koulutuksen saaneet hakijat huomioidaan. Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta. Työntekijässämme arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntalain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian hoivakodin johtaja Tarja Rytköselle osoitteseen: tarja.rytkonen@attendo.fi, kuitenkin 8.8.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse: 050 385 1171.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Tarja Rytkönen

050 385 1171
tarja.rytkonen@attendo.fi