Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Pääsky, Porvoo

Kaipaatko haasteita ja vaihtelua arkeesi? Oletko kiinnostunut luomaan uusia toimintamalleja ja saamaan vastuuta? Miltä kuulostaisi työ upouudessa työyksikössä, pääset kokeilemaan uutta, kehittämään toimintaa ja ideoitasi kuunnellaan?

Meillä Attendo Pääskyssä juuri tätä on tarjolla. Aloitamme toimintaamme ja kaipaamme aloittavaan tiimiimme kehitysvamma-alan osaajia, jotka haluavat vaikuttaa työhönsä ja suunnitella yhdessä asukkaiden kanssa hyvän elämän, yksilöllisyyttä kunnioittaen heidän uudessa kodissaan.

Attendo Pääsky on Porvooseen, Gammelbackaan elokuussa 2019 avautuva kehitysvammaisten palvelukoti. Attendo Pääsky tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen ja 10 tuetun asumisen paikkaa. Palvelukodissa on yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava) tai muuta soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (fysioterapeutti, sosionomi, tms.) aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä kehitysvammaisten kanssa. Arvostamme kokemusta kehitysvammatyöstä, mutta se ei ole edellytys työn menestyksekkääseen suorittamiseen. Lisäksi edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja, asukaslähtöistä työotetta sekä iloista, innostunutta ja reipasta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on hyvät henkilöstöedut.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukodin johtaja Riitta Oksa 044 494 1010.
Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi: riitta.oksa@attendo.fi viimeistään 8.8.2019. Työt aloitetaan sopimuksen mukaan. Attendo Pääsky on savuton työpaikka.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Riitta Oksa

044 494 1010
riitta.oksa@attendo.fi