Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Villa Lehto, Kokkola

Etsimme LÄHIHOITAJA sijaisia Attendo Villa Lehtoon Kokkolaan noin 1,5v:n ajaksi

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Villa Lehto on keväällä 2010 Kokkolaan avattu 30-paikkainen hoivakoti ikäihmisille. Hoivakoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

 • viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
 • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
 • ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

 • lähihoitajan koulutusta
 • aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
 • tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Henna Leppäkarille: henna.leppakari@attendo.fi, kuitenkin 29.7.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Lähihoitajan haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Henkilökuntaamme

 • Kaisa Taskila

  " Puhtaus on puoliruokaa, ikäihmisellekin"

  Siistijä

  Kaisa Taskila

 • Anne Widjeskog

  "Parasta Attendo Villa Lehdossa on hyvä hoito ja viriketoiminta"

  Sairaanhoitaja

  Anne Widjeskog

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Henna Leppäkari

044 494 4522
henna.leppakari@attendo.fi