Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Männistön sydän, Kuopio

Avasimme tammikuun alussa uuden modernin vanhusten tehostettua- palvelu- ja senioriasumista tarjoavan hoivakodin Kuopion Männistöön. Hoivakodissamme on 29 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 35 palveluasumisen paikkaa omalla keittiöllä varustettuna.

Pääsemme avaamaan pian lisää asukashuoneita uuteen Attendo Männistön sydämeen ja siksi etsimme kahta (2) reipasta ja asiakaspalveluhenkistä LÄHIHOITAJAA

Edellytämme sinulta lähihoitajan koulutusta sekä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Toivomme sinulta löytyvän avarakatseisuutta, joustavuutta ja oikeanlaista asennetta työhön. Sinulta löytyy myös innostunutta ja sitoutunutta otetta työhösi etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Arvostamme persoonaa joka työskentelee lämpimällä sydämellä ja tuo iloa koko työyhteisöön.

Tarjoamme sinulle erittäin mukavan työyhteisön ja modernin työympäristön, jossa pääset kehittymään ja kehittämään toimintaa ja asukkaiden hyvää hoitoa yhdessä muiden työkavereiden kanssa. Rakennamme yhdessä joustavan työyhteisön jossa jokainen työntekijä on tärkeä. Työ on 3-vuorotyötä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään uutta ikäihmisten hoivakotia kanssamme.
Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä minulle hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 26.8.2019 klo 12 mennessä tanja.miettinen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Tanja Miettinen

044 494 4106
tanja.miettinen@attendo.fi