Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Omena, Ilomantsi

Etsimme Attendo Omenaan, Ilomantsiin

LÄHIHOITAJAA/LÄHIHOITAJIA eripituisiin sijaisuuksiin, tuntityöhön

Attendo Omena on Ilomantsissa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, lämmöllä ja ammattitaidolla. Attendo Omena on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissa apua ja ohjausta tarvitseville ikääntyville ihmisille. Olemme Siun soten hyväksymä palvelusetelituottaja. Yksikkömme on tällä hetkellä 14-paikkainen, mutta rakenteilla on uudet tilat Ilomantsin kirkonkylälle, jossa tulee olemaan 30 asukaspaikkaa. Uusiin tiloihin muutamme kevättalven aikana 2020.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 30.9.2019 mennessä osoitteeseen: marja-liisa.mielonen@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Yksikön johtaja Marja-Liisa Mielonen marja-liisa.mielonen@attendo.fi, 0451322212.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Juhani Kuittinen

045 132 2212
juhani.kuittinen@attendo.fi