Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Sairionranta, Hämeenlinna

Haemme Sairionrannan palvelukotiin Hämeenlinnaan LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Sairionrannan palvelukoti tarjoaa portaittaittaista, kuntouttavaa palveluasumista 30 mielenterveyskuntoutujalle. Tehostetun asumisen paikkoja talossa on 17, palveluasumisen paikkoja 9 ja tuettua asumista tukiasunnoissa on mahdollista tarjota 4 asukkaalle. Kodin henkilökunta koostuu mielenterveystyön ammattilaisista, joilla kaikilla on sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan koulutus.

Sairionrannassa toimimme yhteisöllisyyden periaatteella, samalla kunnioittaen asukkaidemme yksilöllisyyttä. Arkea rytmittävät erilaiset kodin ja arjen askareet, ryhmähetket sekä retket. Lisäksi asukkailla on mahdollisuus tavoitteelliseen työtoimintaan.

Hakijalta edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta. Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työotetta. Olethan joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule osaksi mukavaa työyhteisöämme. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ Sairionrannan palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi 1.9. mennessä osoitteeseen: riikka.lemponen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Riikka Lemponen

044 7800 792
riikka.lemponen@attendo.fi