Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Pihlajaharju, Iisalmi

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen Attendo Pihlajaharjuun.

Attendo Pihlajaharju on helmikuussa 2012 avattu hoivakoti Iisalmessa, Torpparintiellä rauhallisella omakotitaloalueella. Attendo pihlajaharju on 60-paikkainen hoivakoti vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Lähihoitajille paikkoja on auki kaksi kappaletta. Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa). Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Aloitustyöpaikkana on Pihlajaharju, mutta työntekijän on oltava valmis tekemään töitä myös muissa alueemme yksiköissä tarvittaessa. Työaika on 90 %, mutta myös muut osa-aikaisuustoiveet huomioidaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkkaluokka G 17. Työ alkaa 24.4.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteeseen anu.vaananen@attendo.fi 24.2.2017 mennessä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Lähes 6000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Attendo tarjoaa parasta mahdollista hoivaa, huolenpitoa ja palvelua – jokaikisenä päivänä. Onnistumalla tässä olemme onnistuneet myös toiminnassamme.

Vanhustenhuollon yksityiset palveluntuottajat ovat toimineet Suomen kunnissa ja kaupungeissa jo pitkään. Entistä useampi kunta päätyy hankkimaan sopimuksiin perustuvia terveys- ja hoivapalveluja saadakseen korkealaatuista hoitoa ja samanaikaisesti kustannussäästöjä. Kunnilla on myös erilaisia motiiveja ulkoistaa palvelujaan: jotkut haluavat kehittää ja parantaa toimintansa laatua; toiset taas tarvitsevat apua ylipäätään toiminnan tehostamiseen. Yhä useammin kunnat turvautuvat yksityisiin hoivapalvelujen tarjoajiin lisätäkseen asukkaidensa valinnanmahdollisuuksia.

Lisätietoa vanhusten palveluasumisesta, vuodeosasto -palveluista sekä hoitajavälityksestä löydät www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Anu Väänänen
Apulaisaluejohtaja


anu.vaananen@attendo.fi