Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Simoon

Haemme Attendo Simon palvelukodille

LÄHIHOITAJAA keikkatyöhön

2009 toimintansa aloittanut Attendo Simon palvelukoti koostuu kuudesta eri yksiköstä: mielenterveyskuntoutujille kodin tarjoavat pienryhmäkodit Simppa, Kaapo ja Puhto, joiden lisäksi tukikodit Pätmän, Ryydmän ja Pilvi tarjoavat kodin aikuisille kehitysvammaisille.

Hakijalta edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus/lähihoitajan tutkintoa), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten sekä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 15.7.2018 mennessä osoitteeseen: johanna.kekalainen@attendo.fi Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Johanna Kekäläinen (johanna.kekalainen@attendo.fi)

Henkilökuntaamme

  • Marja Kekonen

    "Me luomme yhdessä hyvän ja turvallisen kodin jokaiselle"

    Ohjaaja

    Marja Kekonen

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Johanna Kekäläinen

044 494 4996
johanna.kekalainen@attendo.fi