Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Sepänrinne, Kirkkonummi

Miltä tuntuisi olla osana täysin uutta työyhteisöä uutuuttaan hohtavassa hoivakodissa? Oletko haasteista pitävä, reipas, idearikas ja sitoutunut hoitotyön ammattilainen? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla juuri hän, jota etsimme uuteen avattavaan yksikköömme.
 
Haemme nyt hoivakotiimme LÄHIHOITAJIA, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
 
Attendo Sepänrinne on ikäihmisten hoivakoti Kirkkonummella, hoivakodissa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Sepänrinne sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme myös kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista hoivaa. Hoivakodissa on yhteensä 30 asukaspaikkaa. Avaamme hoivakotimme syksyn 2019 aikana.
Attendo Sepänrinteessä on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.
 
Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia, hyvällä hoidolla varmistamme asukkaillemme arvokkaan ja elämänmakuisen arjen. Hoivakodin henkilökuntaamme tulee kuulumaan sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.
 
Tartu tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen ja jätä meille hakemuksesi !  Haastettelemme hakijoita jo hakuaikana, ja valinnat teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
- Hoivakodin johtaja Anna Siivonen 044 720 3134, anna.siivonen@attendo.fi
- Palvelupäällikkö Anu Räikkönen, anu.raikkonen@attendo.fi
 
Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta alalta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme lisäksi, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
 
 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Yhteystiedot

Anna Siivonen
Hoivakodin johtaja

044 720 3134
anna.siivonen@attendo.fi