Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Anianpeltoon Vääksyyn

Etsimme lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen Anianpellon hoivakotiin.

Attendo Anianpelto on tammikuussa 2017 Vääksyyn avattu 46-paikkainen ikäihmisten hoivakoti, Mummola. Hoivakoti tarjoaa ikäihmisille ja muistisairaille kodinomaista asumispalveluja, niin vakituiseen kuin lyhytaikaiseen tarpeeseen. Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme työntekijältä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan reippaaseen työyhteisöön. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa,lähetä hakemus osoitteeseen taina.kotamaa@attendo.fi ja liitä mukaan ansioluettelo. Lisätietoja tehtävistä antaa sähköpostitse taina.kotamaa@attendo.fi tai puh. 044- 494 2490.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Taina Tamminen

044 494 2490
taina.tamminen@attendo.fi