Lähihoitaja

Attendo Fredrikanhovin Porvooseen

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.
 Attendo Fredrikanhovin kulttuuri ja taide -teemahoivakoti ikäihmisille on avattu Porvooseen elokuussa 2017. Teemakodin perusajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.
Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!
Tarjoamme:
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:
- Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
- Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 7.11.2019 mennessä. Lisätiedustelut osoitteesta mira.blomqvist@attendo.fi.
Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Mira Blomqvist

044 494 2790
mira.blomqvist@attendo.fi