Lähihoitaja

Attendo Varisto, Vantaa

Etsimme LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Varistoon, Vantaalle.

Attendo Varisto on syyskuussa 2011 avattu hoivaa ja turvaa ikäihmisille tarjoava 60-paikkainen hoivakoti Vantaalla. Hoivakoti on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme!

Tarjoamme:
- viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava) ja tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus pian osoitteeessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/799/, kuitenkin 3.11.2019 mennessä. Lisätiedustelut niina.hellsten@attendo.fi tai arja.lahtinen@attendo.fi. Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Henkilökuntaamme

  • Anna Tiainen

    "Variston hoivakoti on hyvä työpaikka, koska siellä on mukavat työkaverit, motivoiva ja kannustava ilmapiiri ja eletään asukaslähtöistä arkea"

    Lähihoitaja

    Anna Tiainen

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Niina Hellsten

0444944520
niina.hellsten@attendo.fi