Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Savon Kotiin, Savonlinnan Pihlajaniemelle

Haemme LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Savon Kotiin, Savonlinnan Pihlajaniemelle.

Attendo Savon Koti Oy:n kuuluu kaksi kehitysvammaisten asukkaitten palvelukotia, Attendo Villa Ritala, jossa on 20 asukasta ja Attendo Villa Ruustinna, jossa on 14 asukasta. Palvelukotimme tarjoavat asukkaillemme monipuolista ja yksilölliset tarpeet huomioivaa asumispalvelua. Palvelukotimme ovat viihtyisiä ja kodinomaisia.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa). Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.12.2018 mennessä osoitteeseen: mari.kayhko@attendo.fi. Lisätiedusteluihin vastaa palvelukodin johtaja Mari Käyhkö, p. 044 355 4470

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot