Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Honkaniemeen Vääksyyn

Haemme Lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Honkaniemen palvelukoti on 27 -paikkainen mielenterveyskuntoutujille suunnattu asumis- ja kuntotuspalveluita tarjoava palvelukoti, joka sijaitsee keskellä idyllistä vanhaa Vääksyä Asikkalassa. Palvelukodin asukkaat tarvitsevat eri tasoista tukea, ohjausta ja turvaa arjen päivittäisistä toimista selviytymiseen. Palvelukodissa jokainen asukas kohdataan yksilönä, jonka elämäntarina, tarpeet ja toiveet huomioidaan osana arkea ja kuntoutusta.
 
Edellytämme hakijoilta tehtävään Lähihoitajan koulutusta ja mielenterveys ja päihdetyön suuntautmista. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön.Olet joustava,oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian,mutta viimeistään 14.12.2018
mennessä ositeeseen jari.kaisla@attendo.fi Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 8-16 Yksikönpäällikkö Jari Kaisla 044 7800801

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja.
Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Jari Kaisla

044 7800 801
jari.kaisla@attendo.fi