Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Hoivalinnaan Laitilaan

Etsimme Attendo Hoivalinnaan Laitilaan

Lähihoitajaa, myös opiskelijat huomioidaan

Attendo Hoivalinna on Laitilassa sijaitseva, kesällä 2013 avautunut 30-paikkainen ikäihmisten hoivakoti, Mummola. Attendo Hoivalinnassa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin on 15 asuntoa. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaillemme, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Yhteisissä oleskelutiloissa tai pihalla voi nauttia naapureiden seurasta ja talvipuutarhassa kauniista maisemasta.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.  Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 24.12.2018 mennessä osoitteeseen: tarja.hellsten@attendo.fi Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Hoitokodin johtaja Tarja Hellsten puh. 044 494 4780

Henkilökuntaamme

  • Sisko Vainio

    "Asiakaslähtöistä hoitotyötä elinkaaren loppuun asti"

    Sairaanhoitaja

    Sisko Vainio

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Tarja Hellsten

044 494 4780
tarja.hellsten@attendo.fi