Lähihoitaja

Attendo Hedvig Sofia, Helsinki Kallio

Haemme Helsinkiin kaksikieliseen Attendo Hedvig Sofian hoivakotiin LÄHIHOITAJAA. Työ on kokoaikainen ja aloitus sopimuksen mukaan.

Jo vuodesta 1894 asti vanhusten hoivakotina toiminut Attendo Hedvig Sofia on perinteikäs ja kodikas, Helsingin Kalliossa sijaitseva 34-paikkainen ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Hedvig Sofia on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Historiallinen hoivakoti sijaitsee meren läheisyydessä, puistomaisessa ympäristössä ja lähellä keskustan palveluja.

Hoitajan tehtävänä on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat hyvän arjen toteutumisen.

Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Liikunta -ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Meillä voit järjestellä omia työvuorojasi joustavasti ja kouluttautua edelleen. Voit tehdä töitä vakituisessa työsuhteessa joko kokoaikaisesti tai sen verran kuin sinulle sopii. Meillä on moninaiset työsuhde-edut ja pääset työskentelemään viihtyisissä tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Edellytämme sinulta
- sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja)
- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Katsomme eduksi hyvän ruotsin kielen osaamisen. Lisäksi arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.12.2019 mennessä, osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1123.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa hoivakodin johtaja Johanna Börman-Långström, johanna.borman-langstrom@attendo.fi

Keitä olemme?
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Johanna Börman-Långström

044 494 4930
johanna.borman-langstrom@attendo.fi