Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Telkänhoiva, kotihoito

Tarjoamme työtä LÄHIHOITAJALLE tai LÄHIHOITAJAOPISKELIJALLE

ATTENDO TELKÄNHOIVAN, KOTIHOIDOSSA, Jyväskylän alueella

ainakin 31.01.2020 asti, mahdollisesti työtä tarjolla myös tästä eteenpäin

ATTENDO TELKÄNHOIVAN KOTIHOITO tunnetaan korkeatasoisista ja asiakkaat huomioivista vanhustenhuollon palveluista ja lämpimästä ilmapiiristä. Toiminta perustuu osaavaan ja ystävälliseen henkilöstöön, jonka työhyvinvoinnista huolehditaan. Tämä takaa asiakaslähtöisen, yksilöllisen ja tarkoituksenmukaisen palvelun. Työtä tehdään 2- vuorossa.

Hoitajan tehtävänä on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat hyvän arjen toteutumisen. Työ kotihoidossa on hyvin itsenäistä ja liikkuvaa.

Tarjoamme sinulle

- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Meillä voit järjestellä omia työvuorojasi joustavasti ja kouluttautua edelleen. Voit tehdä töitä vakituisessa työsuhteessa joko kokoaikaisesti tai sen verran kuin sinulle sopii.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Edellytämme sinulta

- sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja) tai lähihoitaopiskelijalta väh 120 osp:tä
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan
- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä Ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.
- ajokortin

Lisäksi arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin

Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi http://rekry.attendo.fi//Application/Index/1136/, niin olemme sinuun jo pian yhteydessä !

Heräsikö kysymyksiä?

Lisätietoja antaa rekrytointikoordinaattori liina.huuhtanen@attendo.fi tai puh. 044 494 4550

Keitä olemme?
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot


0400 941 578