Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Jaspis, Vantaa

Attendo Jaspis on Vantaan Kivistöön talvella 2015 avattu moderni ja viihtyisä, ikäihmisten tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Hoivakodissamme on 62 tehostetunpalveluasumisen paikkaa.

Yksikömme laajentuessa, pääsemme avaamaan lisää asukaspaikkoja Attendo Jaspiksen toiseen kerrokseen ja siksi etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä LÄHIHOITAJIA huolehtimaan asukkaidemme hyvinvoinnista.

Edellytämme sinulta lähihoitajan koulutusta sekä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Toivomme sinulta löytyvän avarakatseisuutta, joustavuutta ja oikeanlaista asennetta työhön. Sinulta löytyy myös innostunutta ja sitoutunutta otetta työhösi etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Arvostamme persoonaa joka työskentelee lämpimällä sydämellä ja tuo iloa koko työyhteisöön.

Tarjoamme sinulle erittäin mukavan työyhteisön ja modernin työympäristön, jossa pääset kehittymään ja kehittämään toimintaa ja asukkaiden hyvää hoitoa yhdessä muiden työkavereiden kanssa.Kodissamme vallitsee turvallinen ja kodinomainen ilmapiiri, jossa lämpö ja läheisyys ovat tärkeitä arvoja. Kodin jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä. Rakennamme yhdessä joustavan työyhteisön jossa jokainen työntekijä on tärkeä. Työ on 3-vuorotyötä, painottuen aamu- ja iltavuoroihin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään uutta ikäihmisten hoivakotia kanssamme.
Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä minulle hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.12.2019 virve.huhtakangas@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Virve Huhtakangas

044 494 4720
virve.huhtakangas@attendo.fi