Lähihoitaja

Attendo Kankaronpuistoon Kouvolaan

Haemme Kouvolaan Attendo Kankaronpuiston hoivakotiin lähihoitajaa sijaisuuteen 31.12.2020 asti. Työ alkaa 1.3.2020 tai  sopimuksen mukaan.
Kouvolassa sijaitsee ulkoilu ja puutarha -teemainen seniorikotimme, Attendo Kankaronpuisto. Talossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Attendo Kankaronpuisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.
Hoitajan tehtävänä on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat hyvän arjen toteutumisen.

Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointiedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Meillä voit järjestellä omia työvuorojasi joustavasti ja kouluttautua edelleen. Voit tehdä töitä määräaikaisesa työsuhteessa joko kokoaikaisesti tai sen verran kuin sinulle sopii. Meillä on moninaiset työsuhde-edut ja pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Edellytämme sinulta
- sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja)
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan
- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Lisäksi arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.1.2020 mennessä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Paula Kurronen sähköpostitse paula.kurronen@attendo.fi

Täytä hakemus osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1380/

 

 

Keitä olemme?
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Paula Kurronen

044 494 4916
paula.kurronen@attendo.fi