Lähihoitaja

Attendo Ikihyvä & Haukivuori, Ristiina

Etsimme Attendo Ikihyvä Haukirantaan Haukivuorelle
 
LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen
 
Attendo Ikihyvä Haukiranta hoivakoti on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Haukirannassa on asukkaita 15 sekä yksi intervallipaikka. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa suihku/Wc.
 
Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan opintoja (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Työstä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä.
 
Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
 
Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja lähde mukaan! Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työtä voit tehdä sen mukaan, mikä sinulle sopii parhaiten ja myös opintojen ohessa. Tule osaksi mukavaa yhteisöämme.
 
Laita hakemusta osoitteeseen: paula.vilhunen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Paula Vilhunen

040 7586 504
paula.vilhunen@attendo.fi