Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Villa Lehdon hoivakotiin Kokkolaan

Haemme kahta LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Villa Lehtoon Kokkolaan.

Attendo Villa Lehto on 2010 avattu hoivakoti. Attendo Villa Lehto tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivapalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa). Myös hoiva-avustajan koulutuksen saaneet hakijat huomioidaan. Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn,viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: paivi.tikka@attendo.fi tai Kirkkolehdonkatu 19, 67700 Kokkola, mahdollisimman pian tai viimeistään 25.9.2017.

Henkilökuntaamme

 • Kaisa Taskila

  " Puhtaus on puoliruokaa, ikäihmisellekin"

  Siistijä

  Kaisa Taskila

 • Anne Widjeskog

  "Parasta Attendo Villa Lehdossa on hyvä hoito ja viriketoiminta"

  Sairaanhoitaja

  Anne Widjeskog

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Päivi Tikka

044 494 4519
paivi.tikka@attendo.fi