Vacancy Deactivated

Lähihoitaja

Attendo Linnanharjun hoivakotiin Helsinkiin

Attendo Linnaharjun hoivakoti Helsingin Vartioharjussa tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Toivomme, että hakijalla on aito kiinnostus ikäihmisten ja muistisairaiden hoivatyöstä.

Attendo Linnanharjussa tehdään työtä muistisairaiden parissa neljässä ryhmäkodissa. Pidämme tärkeänä kodinomaisen ja asukaslähtöisen ilmapiirin ylläpitämistä ja mielekkään toiminnan järjestämistä asukkaillemme. Hoivakodissamme hoitajan työ on monipuolista asukkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista sekä elämänlaadun ylläpitämistä monin eri keinoin. Kuntouttava ja toimintakyvyn ylläpitämiseen kannustava toiminta on tärkeä osa työtämme. Käytössämme on mm. Hilkka-asiakastietojärjestelmä.

Edellytyksenä tarvittaessa kutsuttavalle työntekijälle on lähihoitajan tai muu sosiaali- ja terveysalan vastaava tutkinto. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielentaitoa.
Toivomme myös kosketuspintaa muistisairaiden hoivasta ja gerontologisesta työstä. Innostuneisuus, hyvä asenne, tiimityötaidot ja halu kehittyä ovat tärkeitä. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä.

Laitathan hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian tai viimeistään 23.10.2017 mennessä. Rekrytoiva esimies Kati Holopainen; kati.holopainen@attendo.fi Sopiviin hakijoihin ollaan yhteydessä heti

Henkilökuntaamme

  • Noora Kolehmainen

    "Minä olen vuoden 2013 Attendon hoitotyöntekijä. "

    Lähihoitaja

    Noora Kolehmainen

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Kati Holopainen

044 494 3269
kati.holopainen@attendo.fi