Vacancy Deactivated

Lähihoitaja, Keikkatyö

Attendo Tepontupa, Jalasjärvi

Etsimme Attendo Tepon Tupaan, Jalasjärvelle

LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys.

Jalasjärvellä sijaitseva Attendo Tepontupa on 42-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikääntyneille. Talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää kahdessa ryhmäkodissa ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme! Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Tarjoamme:

  • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian yksikönjohtaja Mira Haapalalle osoitteeseen mira.haapala@attendo.fi, kuitenkin 4.8.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Lähihoitaja haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Mira Haapala

044 7820 816
mira.haapala@attendo.fi