Vacancy Deactivated

Lähihoitaja, Keikkatyö

Attendo Laamanni, Porvoo

Haemme nyt Attendo Laamanniin, Porvooseen

LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Attendo Laamannin hoivakoti sijaitsee Porvoon länsirannalla, lähellä on Porvoon keskusta ja kaunista vanhaa kaupunkia. Hoivakodin välittömästä ympäristöstä löytyy puistoja ja kattavasti palveluita sekä kulttuuritarjontaa. Attendo Laamanni tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista sekä senioriasumista. 

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa jo hieman edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus 12.8. mennessä Anniina Lusmalle osoitteeseen anniina.lusma@attendo.fi.

Kerro itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms.

Henkilökuntaamme

  • Hoitajat

    " Ihminen ihmiselle ideologia hoidossa sekä hoitajien kesken. Laamannissa on hyvä olla niin vanhuksella kuin hoitajallakin"

    Hoitajat

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Arja Johansson

040 486 9197
arja.johansson@attendo.fi