Vacancy Deactivated

Lähihoitaja, Keikkatyö

Attendo Hammaslahti ja Attendo Joensuun Aalto, Joensuu

Haemme nyt KEIKKAILEVIA HOITAJIA Attendo Hammaslahden Palvelukotiin ja Attendo Joensuun Aaltoon.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Attendo Hammaslahden palvelukoti sijaitsee Hammaslahdessa. Attendo Hammaslahden palvelukoti tarjoaa aikuisille mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, palveluasumista sekä tukiasumista. Attendo Joensuun Aalto sijaitsee myös Hammaslahdessa. Joensuun Aalto tarjotaa nuorille mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, palveluasumista sekä tukiasumista.

Yksiköiden henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissa jo hieman edennyt opiskelija. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä mielenterveyskuntoutujien parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus palvelukodin johtaja Outi Mertaselle Nimesi: outi.mertanen@attendo.fi p.044 4941672 (8-16). Kerro itsestäsi vapaasti; koulutuksestasi, työkokemuksista, erityisosaamisesta yms.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Outi Mertanen

p. 044 494 1672 klo 8-16
outi.mertanen@attendo.fi