Vacancy Deactivated

Lähihoitaja keikkatyöhön

Attendo Kuuselaan, Kangasniemelle

Etsimme Kangasniemelle Attendo Kuuselan hoivakotiin lähihoitajaopiskelijoita, lähihoitajia, hoiva-avustajia eri pituisiin sijaisuuksiin.

Attendo Kuusela on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten ja vammaisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kuusela sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille monisairaille. Hoivakoti sijaitsee lähellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten ja kehitysvammaisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.  Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen: tanja.peura@attendo.fi.  Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tanja Peura: tanja.peura@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot