Vacancy Deactivated

Lähihoitaja, Kesätyö

Attendo Kankaronmäki, Kouvola

Etsimme Attendo Kankaronmäkeen Kouvolaan

LÄHIHOITAJAA TAI LÄHIHOITAJAOPISKELIJAA KESÄTYÖHÖN
Jatkossa myös pidempi sijaisuus mahdollinen.

Attendo Kankaronmäki on Kouvolaan tammikuussa 2016 avattu 48-paikkainen kulttuuri- ja taide -teemainen hoivakoti. Tarjoamme ikäihmisille laadukasta ja ammattitaitoista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä. Kulttuuri & Taide -teemakodin perusajatuksena on tuoda taide- ja kulttuurielämyksiä hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Voit olla myös alan opiskelija. Toivomme sinulta löytyvän aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Teemahoivakoti tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden hyödyntää erilaisia taitoja uudenlaisessa työympäristössä. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että koet hoivakodin teeman mielekkäänä ja työhön motivoivana tekijänä. Olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista, sekä halukas keksimään ja toteuttamaan teeman mukaista virkistystoimintaa ikäihmisille.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.5.2019 mennessä osoitteeseen mirva.jarvela@attendo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivakodin johtaja Mirva Järvelä-Knuts p. 044 494 3870.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Mirva Järvelä

044 494 3870
mirva.jarvela@attendo.fi