Vacancy Deactivated

Lähihoitaja / Ohjaaja

Attendo Justiina, Riihimäki

Haemme Attendo Justiinaan Riihimäelle OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Attendo Justiina on kesäkuussa 2017 avautunut kehitysvammaisten asumisyksikkö. Olemme kodinomainen yksikkö, jossa tarjotaan ympärivuorokautista ja tuettua asumista eri elämänvaiheessa oleville aikuisille kehitysvammaisille.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista työntekijää, joka kokee arjen haasteet mahdollisuutena. Pystyt toimimaan paineen alla ja toimit joustavasti erilaisissa tilanteissa. Työntekijöiltä edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Toivomme sinulta aitoa halua työskennellä kehitysvammaisten parissa, sekä mahdollisuutta työskennellä jaksotyössä, joka sisältää myös yötyötä.

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn, sekä mukavan, nuorekkaan työyhteisön. Toimimme uusissa ja moderneissa tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimithan pian, sillä työnhaku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian sähköpostitse: hanna.vastila@attendo.fi, kuitenkin 4.8.2019 mennessä. Kyselyihin vastaa 30.6.2019 asti ja 29.7. eteenpäin Hanna Västilä p. 044 494 2860 ja välillä 1.7.-28.7.2019 Tiia-Mari Tiainen 044 494 2864.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Hanna Västilä

044 494 2860
hanna.vastila@attendo.fi