Vacancy Deactivated

Lähihoitaja, Sijainen

Attendo Aliisa, Reijola

Etsimme Attendo Aliisaan, Joensuun Reijolaan

LÄHIHOITAJAA opintovapaan sijaisuuteen

Attendo Aliisa on Reijolassa sijaitseva seniorikoti, jossa on vuokra-asuntoja senoireille, joilla on jo avun ja palveluiden tarvetta. Kaikki palvelumme räätälöidään asiakkaiden asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Attendo Reijola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Työ on kolmivuorotyötä, ja alkaisi 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 28.7.2019 mennessä yksikönjohtaja Sisko Ratilaiselle osoitteeseen: sisko.ratilainen@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse numerosta 044 494 2710.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Sisko Ratilainen

044 494 2710
sisko.ratilainen@attendo.fi