Vacancy Deactivated

Lähihoitaja, Sijainen

Attendo Fregatti, Oulu

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA sijaisiksi 3-vuorotyöhön Oulun Fregatti-hoivakotiin, aloitus sopimuksen mukaan elokuussa. Toinen sijaisuus jatkuu vuoden loppuun asti ja toinen 31.05.2020 saakka. 

Attendo Fregatin hoivakodin viisi ryhmäkotia sijaitsevat Oulun Toppilansaaren merellisessä ympäristössä. Hoivakodin välittömästä läheisyydestä löytyy vehreitä ulkoilumaastoja ja Nallikari palveluineen. Attendo Fregatti tarjoaa ikäihmisille tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua. Lue lisää hoivakodistamme https://www.attendo.fi/fregatti.

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Tuemme asukkaiden kuntoutumista, kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa). Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.07.2019 mennessä osoitteeseen hanna.siltakoski@attendo.fi. Lisätietoja antaa 19.07.2019 saakka hoivakodin johtaja Hanna Siltakoski, 040-965 0887 ja 22.07.-23.07. klo 9-11 rekrytointikoordinaattori Päivi Kuuva 040-494 2292.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Hanna Siltakoski

040 9650 887
hanna.siltakoski@attendo.fi