Vacancy Deactivated

Lähihoitaja sijaisuus

Attendo Herttuatar, Kangasala

Etsimme Attendo Herttuatareen, Kangasalaan

LÄHIHOITAJAA eripituisiin sijaisuuksiin

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Herttuattar on syyskuussa 2016 Kangasalle avattu ikäihmisten hoivakoti. Herttuatar edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Herttuatar tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

  • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
  • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman rekrytointikoordinaattori tessa.ekmark-karttila@attendo.fi, kuitenkin 28.7.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Lähihoitaja haku Herttuatar". Lisätiedustelut samasta osoitteesta.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Osoite: Harjunsalontie 2 B, 36220 KANGASALA

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää: www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Tessa Ekmark-Karttila
Rekrytointikoordinaattori

tessa.ekmark-karttila@attendo.fi