Vacancy Deactivated

Lähihoitaja sijaisuus

Attendo Kyröskoski, Kyröskoski

Oletko LÄHIHOITAJA tai vastaava (myös opiskelijat huomiodaan) - tule meille sijaiseksi! Jos mukavat työkaverit, joustavat työkuviot tai lisätyöt kiinnostavat niin tule töihin Attendo Kyröskoskelle!

Attendo Kyröskoski sijaitsee nimensä mukaisesti Hämeenkyrössä, Kyröskoskella. 45-paikkainen hoivakoti on elänyt elämän makuista arkea syksystä 2015.

Edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa. Lisäksi edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme sinulta löytyvän avarakatseisuutta, joustavuutta ja oikeanlaista asennetta työhön.
Sinulta löytyy myös innostunutta ja sitoutunutta otetta työhösi etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Arvostamme persoonaa, joka työskentelee lämpimällä sydämellä ja tuo iloa koko työyhteisöön.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan iloiseen työyhteisöömme!

Mikäli työ kiinnostaa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.7.2019 tessa.ekmark-karttila@attendo.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Hoitaja Kyröskoski".

Osoite: Pohjantähdentie 12, 39200 KYRÖSKOSKI

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Tessa Ekmark-Karttila
Rekrytointikoordinaattori

tessa.ekmark-karttila@attendo.fi