Vacancy Deactivated

Lähihoitaja sijaisuuteen

Attendo Rykmentti, Tuusula

Etsimme Attendo Rykmenttiin Tuusulaan

LÄHIHOITAJAA eri pituisiin sijaisuuksiin

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Rykmentti on Tuusulan Hyrylässä sijaitseva valmennuskoti, joka tarjoaa kodin vammaispalvelun asiakkaille ja lyhytaikaisempaa asumista tarvitsevalle asukkaille. Attendo Rykmentissä pyrimme kannustamaan asukkaitamme mahdollisimman itsenäiseen selviytymiseen arkisissa askareissa omien resurssiensa puitteissa.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme!

Tarjoamme:

 • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
 • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
 • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
 • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

 • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
 • Aitoa kiinnostusta kehitysvammaisten ihmisten kanssa työskentelyyn
 • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian yksikönjohtaja Mervi Natrille osoitteeseen mervi.natri@attendo.fi, kuitenkin viimeistään 11.8.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Lähihoitaja haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse numerosta 044 494 3900.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Henkilökuntaamme

 • Tuula Muuriaisniemi

  "Positiivisuus ja mutkaton tiimityö luovat energiaa hoitotyöhön. "

  Lähihoitaja

  Tuula Muuriaisniemi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Mervi Natri

044 4943900
mervi.natri@attendo.fi