Vacancy Deactivated

Lähihoitaja (tai opiskelija)

Attendo Venlaan, Klaukkalaan

Haemme Attendo Venlaan, Klaukkalaan LÄHIHOITAJAA / HOITOALAN OPISKELIJAA kesätyöhön

Attendo Venla on lokakuussa 2017 Nurmijärven Klaukkalaan avautunut 57-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Venla hoivakoti edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asukkaalla on oma tilava huone ja viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Venlassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava),
aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Lähihoitajaopiskelijoilta edellytämme, että tutkinnosta on suoritettu kasvun tukemisen
sekä hoito- ja huolenpidon opinnot ja hyväksytyt suoritukset lääkehoidon sekä lääkelaskujen opinnoista. Sairaanhoidon opiskelija voi toimia lähihoitajan sijaisuuksissa, kun tutkinnosta
on suoritettu vähintään 60 opintopistettä ja työssä oppimisen harjoittelujaksot terveydenhuoltoalan kohteessa ja hyväksytyt suoritukset lääkehoidon ja lääkelaskujen opinnoista

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus 28.2.2019 mennessä osoitteeseen: maritta.havanka@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Maritta Havanka

044 494 2820
maritta.havanka@attendo.fi