Vacancy Deactivated

Lähihoitaja yötyöhön

Attendo Uittomies, Keminmaa

Etsimme Attendo Uittomieheen sekä muihin Meri-Lapin yksiköihin

LÄHIHOITAJAA yötyöhön

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme!

Tarjoamme:
- viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:
- sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava)
- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä vanhusten kanssa
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian rekrytointikoordinaattori Joona Jauhiaiselle: joona.jauhiainen@attendo.fi, kuitenkin 21.7.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 494 2313.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Osoite: Järveläntie 7, 94400 KEMINMAA

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Joona Jauhiainen
Rekrytointikoordinaattori

044 494 2313
joona.jauhiainen@attendo.fi