Vacancy Deactivated

Lähihoitaja/Ohjaaja

Attendo Pirtinkaari, Kuopio

Attendo Pirtinkaari on avattu Kuopion Petoselle 2012. Pirtinkaari tarjoaa yksilöllistä hoitoa ja tukea arkielämään kehitysvammaisille henkilöille. Attendo Pirtinkaaressa on 16 täysin autetun asumisen paikkaa kehitysvammaisille sekä viisi tuetun asumisen asuntoa erillisessä rivitalossa. Palvelukoti sijaitsee kauniilla alueella, jossa järven ranta on kolmessa suunnassa kävelymatkan päässä. Toimintamme perustuu aktiivisen arjen ja yhteisöllisyyden mahdollistamiseen. Pirtinkaaren aktiivinen arki koostuu muun muassa liikunnasta, musiikista, leivonnasta ja kädentaidoista. Aktiivisen arjen suunnitelma on laadittu jokaiselle viikolle erikseen, jossa huomioidaan retket, juhlapyhät, asukkaiden merkkipäivät ja vuodenaikojen mukainen toiminta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa osaksi iloista tiimiämme!

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta kehitysvammatyöhön, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Työ on 3-vuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan! Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi viimeistään 23.9 osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/622/ . Käsittelemme kuitenkin hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelukodin johtaja Sanna Parkkari, sanna.parkkari@attendo.fi 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Sanna Parkkari

044 4944560 Arkisin klo 8-16
sanna.parkkari@attendo.fi