Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Lähteenpuistoon, Heinolaan

Etsimme LÄHIHOITAJIA ATTENDO LÄHTEENPUISTON HOIVAKOTIIN.

1 lähihoitaja äitiysloman sijaisuuteen 7.5 alkaen ja
1 osa- tai kokoaikainen lähihoitaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Attendo Lähteenpuisto on täysin uudenlainen hoivakoti, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendo Lähteenpuisto, valmistui Heinolaan huhtikuussa 2017. Attendo Lähteenpuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea ulkoilu- ja puutarha -teemalla varustetussa hoivakodissa.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme työntekijältä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa asikkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Teemahoivakoti tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden hyödyntää erilaisia taitoja uudenlaisessa työympäristössä. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että koet hoivakodin teeman mielekkäänä ja työhön motivoivana tekijänä. Olet kiinnostunut ulkoilusta ja halukas tekemään työtä ulkoilmassa säästä riippumatta, olet myös kiinnostunut puutarhanhoidosta ja koet että toiminnan ja tekemisen järjestäminen mm. puutarhassa on luonnollinen osa työpäivääsi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Johanna Piirainen

044 494 1880
johanna.piirainen@attendo.fi