Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Mariian Kartanoon, Loimaalle

Attendo Mariian Kartano on Loimaalla sijaitseva 60-paikkainen ikäihmisten tehostetun asumispalvelun yksikkö.

Haemme nyt ikäihmisten parissa työskentelystä innostuneita LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön.

Hakijoilta edellytämme Lähihoitajan koulutusta tai vähintään 3/4 suoritettuja lähihoitaja opintoja. Työntekijän innostuneisuus, hyvä asenne, tiimityötaidot, vastuullisuus sekä halu kehittyä ja kehittää ovat meille tärkeitä tekijöitä. Lisäksi arvostamme joustavaa ja oma-aloitteista asennetta työhön.

Edellytämme työntekijältä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa asikkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Meillä pääset työskentelemään iloiseen työyhteisöön, jossa asukkaiden mielekkään arjen toteutuminen on tärkeä osa arkea. Meillä pääset myös sekä itse kehittymään että kehittämään työtä ikäihmisten parissa. Keikkatyö mahdollistaa työskentelyn sinulle sopivina aikoina sekä antaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mukavaan työporukkaan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Mikäli kinnostuksesi heräsi, laita hakemus ja cv osoitteella: marika.niinikoski@attendo.fi
HUOM! Paikat voidaan täyttää sopivan työntekijän löydyttyä.

Osoite: Arvidinkatu 7, 32200 LOIMAA

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Marika Niinikoski

044 494 4752
marika.niinikoski@attendo.fi