Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Joenranta, Sipoo

Attendo Joenranta on koti vammautuneille eri-ikäisille ihmisille, kauniissa kulttuurihistoriallisessa miljöössä Sipoon Nikkilässä. Asukkaiden arki suunnitellaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan ja sujuvan arjen mahdollistamiseen tarvitaan hyviä hoitajia.

Tehtävän kuvaus
Lähihoitajana tehtävänäsi on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat mielekkään arjen toteutumisen. Joenrannan asukkaat ja mukava työyhteisö luovat viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yksikön toimintaa sekä omaa työtä.

Tarjoamme sinulle

 • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
 • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
 • Smartum-liikunta- ja kulttuuriedun
 • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Meillä voit järjestellä omia työvuorojasi joustavasti ja kouluttautua edelleen. Voit tehdä töitä vakituisessa työsuhteessa joko kokoaikaisesti tai sen verran kun sinulle sopii. Meillä on myös moninaiset työsuhde-edut.

Asukkaiden mielestä hyvän hoitajan edellytykset ovat:
Hyväntuulinen, huumorintajuinen, konkari tai vastavalmistunut, kokemustakin tarvitaan, varmakätinen, maalaisjärkinen, hoitaa asiat menemällä vaikka puuhun tarvittaessa, osaa kohdata ihmisen ihmisenä ja sietää huonojakin päiviä

Työkaverit toivovat hoitajilta: vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, tiimityöskentelytaitoja, käytännöllisyyttä, sitoutumista, hoitotaitoja ja positiivista asennetta.

Attendon tasolla edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, aitoa kiinnostusta, hyviä sosiaalisia taitoja ja aitoa sitoutumista. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme myös, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Työnantajana Attendo on joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Tule siis meille töihin !

Lähetä hakemusesi ja ansioluettelosi viimeistään 24.9. mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/625/ .

Lisätietoja tehtävästä saat palvelukodin johtaja Hanna Kokkolalta numerosta 044 494 0259

 

Henkilökuntaamme

 • Nora Pitkänen

  "Yhdessä tekeminen ja nauraminen tuo viihtyvyyttä ja kodinomaisuutta taloomme, on ilo tehdä töitä täällä."

  Vastaava sairaanhoitaja

  Nora Pitkänen

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Hanna Kokkola

044 49440259
hanna.kokkola@attendo.fi