Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Laamanni, Porvoo

Etsimme Attendo Laamanniin, Porvooseen

LÄHIHOITAJIA vakituisiin työsuhteisiin

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Laamannin hoivakoti sijaitsee Porvoon länsirannalla, lähellä Porvoon keskustaa ja kaunista Vanhaa kaupunkia. Attendo Laamannissa tarjoamme ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista sekä senioriasumista.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

 • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
 • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
 • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
 • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

 • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
 • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
 • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Anniina Lusmalle osoitteeseen anniina.lusma@attendo.fi, kuitenkin 12.8.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Lähihoitaja haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta. 

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Henkilökuntaamme

 • Hoitajat

  " Ihminen ihmiselle ideologia hoidossa sekä hoitajien kesken. Laamannissa on hyvä olla niin vanhuksella kuin hoitajallakin"

  Hoitajat

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Arja Johansson

040 486 9197
arja.johansson@attendo.fi