Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Soppeenpuistoon Ylöjärvelle

Attendo Soppeenpuisto, Puutarha & Ulkoilu -teemakoti ikäihmisille, valmistuu Ylöjärvelle kesällä 2017. Attendo Soppeenpuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea ulkoilu- ja puutarha -teemalla varustetussa hoivakodissa.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Lisäksi aito kiinnostus ulkoilua ja puutarhanhoitoa kohtaan katsotaan eduksi. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Teemahoivakoti tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden hyödyntää erilaisia taitoja uudenlaisessa työympäristössä. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että koet hoivakodin teeman mielekkäänä ja työhön motivoivana tekijänä. Olet kiinnostunut ulkoilusta ja halukas tekemään työtä myös virikkeiden parissa.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus osoitteessa http://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse sanna.lehtinen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Sanna Lehtinen

044 494 4619
sanna.lehtinen@attendo.fi