Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Keituriin Virroille

Haemme LÄHIHOITAJIA keväällä 2017 Virroille avautuneeseen Attendo Keituriin.

Attendo Keituri on keväällä 2017 Virroille valmistunut 30-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Hoivakotimme tarjoaa asiakaslähtöistä ja asiakkaan tarpeista lähtevää, terveyttä edistävää hoivaa. Kuntouttava työote näkyy arjessa, ja yksilön kunnioittaminen toimii ohjaavana arvona toiminnassamme. Hoivakodeissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme arvokkaan arjen eteen. Hoivakodissa asukkaat asuvat omissa tilavissa huoneissaan ja heillä on käytössä lisäksi viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Hoivakoti sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille, jotka tarvitsevat monipuolista tukea ja hoivaa asumisessa sekä päivittäisissä toimissaan.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.  Työ on kolmivuorotyötä. 

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo 30.7. mennessä: lea.koskimaki@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi "lähihoitaja/Keituri", kiitos! Lisätiedustelut tehtävästä sähköpostitse Lealta.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Lea Koskimäki

044 4942 890
lea.koskimaki@attendo.fi