Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Milkaan Vaasaan

Attendo Milka on syksyllä 2017 Vaasaan valmistuva ikäihmisten hoivakoti. Milkan kortteliin sijoittuvaan uudiskohteeseen tulee 60 asukaspaikkaa ikäihmisille ja lisäksi 10-14 asuntoa kevyemmän palveluasumisen tarpeisiin. Milka edustaa Attendon Mummola-suunnittelua. Mummolassa asutaan omassa tilavassa huoneessa ja käytössä ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa: http://rekry.attendo.fi/. Hakuaika päättyy 27.8.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse elisa.jokela@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Elisa Jokela

044 494 2840 (arkisin klo 8-16)
elisa.jokela@attendo.fi